Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Profesyonel Araç İçi Temizliği Nasıl Yapılır?

24-06-2021 17:50
Profesyonel Araç İçi Temizliği Nasıl Yapılır?

Araç İçi Temizliğini Etkili ve Kolay Hale Getirin!

Gün içerisindeki en kısa mesafelerden, günler süren seyahatlere kadar ihtiyacınız olan her yolculuğunuzda sizlere eşlik eden arabalarınız, çoğu zaman en büyük kurtarıcınız, en iyi yoldaşınız ve en büyük konforunuz oluyor. Bu noktada, hemen hemen her gün çıktığınız o yolda yanınızda olan biricik arabanıza iyi bakmanız, bizce ona olan küçük bir borcunuz. Aracınıza iyi bakmanızın ilk şartı ise düzenli ve profesyonel bir iç temizlik olarak karşınıza çıkıyor. Peki, Profesyonel Araç İçi Temizliği nasıl yapılır? Araç içi temizliğinizi pratik kılacak tüyolar neler? Daha kalıcı ve etkili araç içi temizliği nasıl olur?

Gelin, arabanızın iç temizliği konusunu detaylı şekilde ele alalım…

Araç İçi Temizliği Nasıl Yapılır?

Aracımız aslına bakarsanız,bir yerde ikinci evimizdir. Bundan dolayı, yaşam alanımız olan evimize gösterdiğimiz özeni aracımızın içine de göstermek oldukça önemli. Aracınızın iç temizliğine başlamak için ilk adımınız, paspasları çıkarıp üzerinde biriken toz ve çamurlardan onları arındırmak olmalıdır. Silkelediğiniz paspasları, profesyonel araç içi temizleyici ürünler ile yıkayıp kurutarak, iç temizliğin belki de en zahmetli aşamasını geçebilirsiniz. Araç içi temizliği için bizim önerimiz, Valet Pro Genel Temizleyicilerolacaktır. Zira yalnızca paspasları yıkamanız için değil, araç temizliğinizin hemen hemen her aşamasında tüm ihtiyacınızı karşılayacak bu temizlik ürünü, pratik kullanımı ve etkili çözümleri ile fazlasıyla hoşunuza gidecektir. Paspasların ardından arabanızı detaylıca temizlemek için araç süpürgeleri ile otomobilinizin içini en köşelerine kadar süpürün. Kaba pisliklerden temizlenen arabanızın içini yine Valet Pro genel temizleyici kullanarak; döşemeleri, ön konsolu, kapı içleri ve direksiyon olacak şekilde sırasıyla temizleyin. Bu noktada, söz konusu temizleyici kullanırken miktarına ve temizlikte kullanacağınız bezin mikrofiber olmasına özen göstermeyi unutmayın. Her bir yerini sildiğiniz aracınızın tüm kapılarını açıp içinin tamamen hava almasını ve kurumasını sağladıktan sonra araç içi temizliğinizi bitirebilirsiniz.

Valet Pro Ürünlerine, Orsticaret.com adresimizden ulaşabilir, araç içi temizliğinize söz konusu ürünler ile boyut atlatabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Profesyonel Araç Temizliği deyince aklıma ilk gelen markalardan biri olan Valet Pro, otomobilinizin iç ve dış temizliğinde tercihiniz olmaya aday.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.