Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Pasta Cila Nedir? Nasıl Yapılır?

22-04-2021 10:28
Pasta Cila Nedir? Nasıl Yapılır?

 

Pasta Cila Hakkında Her Şey

Arabanız söz konusu olduğunda en ufak bir çizik bile canınızı sıkıyor olabilir. Ancak bilmelisiniz ki otomobilinizin deforme olmasını önlemek neredeyse olanaksızdır. Gün içerisinde minik bir taşın aracınıza sıçraması, bir kuşun pisliği, yağışlı bir gün ve çok diğer dış etkenler aracınızda küçük hasarların oluşmasının nedenleri arasında yerini alabilir. Bu noktada, lekelenme, oksitlenme, çizilme gibi kusurları ortadan kaldırmak için Pasta Cila Uygulaması harika bir alternatif olarak karşınız çıkmakta. Peki, pasta cila nedir? Pasta Cila Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli? Pasta cila malzemeleri nereden alınır?

Pasta Cila Nedir?

Aslında Pasta ve cila ayrı ayrı işlemler olsa, arabanızın eşsiz bir görünüme sahip olması için her ikisini bütün olarak değerlenmek çok daha doğru olacaktır. Bir nevi boya çözücü olan pasta, aracınızın üzerindeki deformelerden zımparalama mantığı ile kurtulmanızı sağlar. Pasta işleminde kullanacağınız ürün, aracınızın deforme oranına ve rengine göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, otomobilinizin rengi koyu ise ince, açık tonlarda ise kalın pasta tercih etmek, daha nitelikli bir iş yapmak için oldukça önemli. Ayrıca, yüksek kaliteye sahip bir pasta malzemesi ile aracınızın yüzeyini 1 veya 2 yıl korumanız mümkün. Zira pasta uygulamasının aracınıza zarar vermemesi için 2 yıldan kısa bir süre içerisinde tekrarlanmaması dikkat etmeniz gereken en önemli detaylardan.

Pasta uygulamasından sonra boya üzerinde görülmeyecek ince bir katman olan cila, arabanın kozmetik görünümünü korumak ve daha parlak olmasını sağlamak için uygulanmaktadır.

Pasta Cila Nasıl Uygulanır?

Pasta cila işlemine başlamadan önce aracınız için doğru malzemeleri aldığınızdan emin olmalısınız. Bu noktada, Örs Ticaret sizler için en doğru tercih olabilir. Çeşitli markalardan oluşan geniş ürün yelpazesi ile otomobiliniz için uygun olacak pasta ve cilalara Orsticaret.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Pasta cila uygulaması için aracınızı olabildiğince temizlemelisiniz. Araba temizliği için özel olarak üretilen temizlik malzemeleri bu konuda tercihleriniz arasında yer almalı. Yıkayıp kuruladığınız otomobiliniz pasta cila için hazır olacaktır. Üzerine bir miktar pasta süreceğiniz aracınızı polisaj makinesi ile dairesel hareketlerle pastalamanız mümkün. Bu işlemden sonra pasta yapılan bölgelerin bir bez yardımıyla silinmesi ve hare giderici ile makinen bıraktığı dairesel izlerin giderilmesi gerekiyor. Tüm bu pasta uygulamalarının ardından yumuşak bir sünger ile aranıza cila sürüp, pasta işlemindeki gibi Polisaj Makinesiyle cila uygulaması tamamlayabilir, son kez cilalı yüzeyi silip kurumaya bırakabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.