Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Lastik Bakımı Nasıl Yapılır?

24-05-2021 14:36
Lastik Bakımı Nasıl Yapılır?

 

Aracınızın Lastiklerine Gereken Özeni Gösterin!

Lastikler, güvenli bir sürüş deneyimi elde etmeniz için aracınızın en önemli parçalarından biridir. Ancak, her oto parçada olduğu gibi lastikler de zamanla yıpranır, yapısı bozulur ve bir gün güvenli bir kullanım sunmaz. Yeni dökülen bir asfalt, çamurlu yollar ve buzlu vakitlerde yola dökülen tuzlar araç lastiklerinin kirlenmesi ve aynı zamanda yıpranması için birer sebeptir. Bu noktada, aracınızın performansını doğrudan etkileyecek olan lastiklerin düzenli olarak bakımlarının yapılması şarttır. Peki, Lastik Bakımı nasıl yapılır? Lastik bakımı yaparken nelere dikkat etmek gerekir?

Lastik Bakımı Yaparken Bunlara Dikkat!

Uzun yol deneyimlerinizde aracınıza ve dolayısıyla lastiklerinize güvenmeniz oldukça önemli. Aracınızın yakıt tüketimi, parça ömrü ve fren mesafesi gibi konulardan zararlı çıkmaması için lastiklere özen göstermeli ve lastiklerinizin rutin olarak bakımını yapmayı ihmal etmemelisiniz. Lastik basınçlarını kontrol etmek, rot balans ayarını yapmak, lastik diş derinliğini ölçmek ve düzenli lastik temizliği yapmak; lastik bakımı için izlemeniz gereken adımlar arasında yerini alıyor.

Lastik Temizliği Nasıl Yapılır?

Bir sabah yola çıkıp yeni bir maceraya atılmaya karar verdiğinizde ya da aracınız ile uzun yollar katetmek istediğinizde lastiklerinizin sizleri yarı yolda bırakmayacağından emin olmalısınız. Belki karlı yollarda, belki dik yokuşlarda, belki de çöl topraklarında otomobilinizin lastiğini ilk günkü gibi korumanız gerekiyor. Bu noktada, Lastik Temizliği aracınızın lastiklerini korumak ve daha verimli kılmak için en etkili yollardan.

Lastik temizliği yaparken, profesyonel temizleyicilerden yardım almanız çok daha mantıklı olacaktır. Zira arap sabunu, deterjan ve evde kullandığınız diğer temizlik malzemeleri zamanla lastik ve jantta bozulmalara neden olmaktadır. Lastik ve jantlarınızın ömrünü uzatmak adına, yalnızca bu tür temizlikler için özel olarak üretilen temizlik ürünlerini tercih edebilirsiniz. Lastiklerinizin daha siyah ve parlak bir görünüme sahip olmasını sağlamak ayrıca eskime süresini uzatmak için Lastik Parlatıcılardan yararlanmanızı tavsiye ediyoruz.

Örs Ticaret online mağazamızda birbirinden farklı markalardan oluşan Lastik Parlatıcı Ürünler, uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. Evinizde kendi kendinize lastik temizliği yapmanızın en pratik ve etkili yolunu sunan söz konusu ürünler, bir tık uzağınızda!

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.