Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Doğru Araç Temizliği Nasıl Yapılır?

03-02-2021 11:40
Doğru Araç Temizliği Nasıl Yapılır?

Aracınızın Temizliğini Es Geçmeyin!

Bir yerden başka bir yere taşımanın çok daha ötesinde olan araçlarınız, adeta küçük bir yaşam alanı olarak karşınıza çıkar. Otomobiliniz bazen uzun yolculuklarda size eşlik eder, bazen minik gezintilerinize keyif katar, kimi zaman da en kalabalık olduğunuz anlarda devreye girerek kurtarıcınız olur. Hayatınızın merkezinde yerini alan söz konusu aracınızın bakımını yapmak, iç ve dış temizliğine özen göstermek ise otomobilinize ve dolasıyla kendinize yapacağınız en büyük iyilik olacaktır. Zira, günlük yaşamda sık sık kullandığınız arabalarınızın temizliğini es geçmek, sürüş konforunuzu olumsuz etkileyeceği gibi otomobilinizin dış görünümünün de zarar görmesine neden olacaktır. Bundan dolayı, kendinize bir araç temizlik rutini belirleyebilir, böylece otomobilinizin her zaman temiz kalmasını sağlayabilirsiniz.

Araç Temizliği Nasıl Yapılır?

Aracınızı kullanma sıklığınız günlük yaşantınıza göre değişiklik gösterse de, her seyahat otomobilinizde izler bırakır ve bu izler zamanla birikir. Toz, toprak, çamur, kuş pisliği ve çok daha fazlası aslında siz farkında olmasanız da aracınızın kirlenmesinde etkin bir rol oynamakta ve hem iç hem de dış görünüm olarak özenli bir imaj çizmenize engel olmaktadır. Bu noktada, araç iç ve dış temizliği konusunda pratik bilgilere sahip olmak, etkili temizlik ürünleri ile kolay bir Araç Temizliği yapmak ve sonucunda tertemiz bir otomobile sahip olmak mümkün.

Araç Dışı Temizliği

Aracınızın parlak ve hoş bir görünüme sahip olmasının yanı sıra, daha uzun ömürlü olmasına olanak tanıyan Araç Dışı Temizliği, tahmin edersiniz ki yalnızca yıkamadan ibaret değil. Öyle ki, pasta ciladan kille temizlemeye, yağmur kaydırıcıdan özel şampuanlara ve cam temizleyiciye kadar pek çok Araç Dışı Temizlik Malzemeleri söz konusu. Bu noktada, iki haftada bir ya da iki olacak şekilde küçük bir araç temizliği yapmanız, üç ayda bir de geniş çaplı bir dış temizlik yapmanız gerekiyor.

Pratik bir araç temizliği için tazyikli su ile yıkayacağınız otomobilinizi mikro fiber özelliği bulunan bez ve sünger yardımıyla köpüklü suda ile detaylı silmek ve kurulamak söz konusu küçük temizliğiniz için yeterli olacaktır.

Araç İçi Temizliği

Koltuklar, paspaslar, camlar, konsol ve direksiyon... Her biri Araç İçi Temizliğinde göz önünde bulundurmanız gereken detaylardan. Zira, günlük yaşamda sık sık aracınızı kullanıyorsanız, keyifli bir sürüş deneyimi elde etmeniz için aracınızın içinin temiz olmasına ekstra özen göstermelisiniz. Bu noktada, evinizde kullandığınız sıradan temizlik malzemelerini araç içi temizliğinde kullanmak pek akıllıca bir karar olmayacaktır. Özellikle deri ve kumaş koltuklar için özel olarak üretilen temizlik malzemeleri, plastik detaylara zarar vermeden temizlemek için genel temizlik ürünleri ve çok daha fazlası otomobilinizin iç temizliği için temin etmeniz gereken malzemelerden. Tavandan başlayarak zeminde son vereceğiniz temizlik işleminizde, yine Mikro Fiber Bezlerden yardım almanız, etkili ve kusursuz bir temizlik yapmanız konusunda sizlere destek verecektir.

Araç İç ve Temizlik Malzemelerine Örsticaret.com adresimizden kolaylıkla ulaşabilir, araç temizleme rutininizi pratik kılacak ürünleri tek tık ile online olarak satın alabilirsiniz.

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.